Despre noi

Hotelul Holiday Maria este amplasat pe malul raului Cerna si ofera o panorama relaxanta: vegetatia de care este inconjurata, susurul apei care strabate valea si statiunea balneara Baile Herculane.

Daca sunteti dornici de relaxare, odihna si chiar vreti sa optati pentru un tratament, va invitam sa sunati si sa va rezervati cazare la Hotelul Holiday Maria din Baile Herculane, un loc unde toate acestea le puteti pune la superlativ.

Va puteti bucura de natura alegand sa mergeti in excursii inedite si sa descoperiti imprejurimile, sau va puteti relaxa in piscina cu apa termo sulfuroasa din incinta pensiunii. Pentru a beneficia de toate conditiile, puteti servi “ca la mama acasa” in cadrul intim al restaurantului nostru. Daca alegeti unul din pachetele noastre, aveti posibilitatea de a opta pentru o cazare in sistem demipensiune sau pensiune completa.

Avem in constructie o parcare subterana, foarte incapatoare, care va scuteste de grija gasirii unui loc de parcare pe stradutele inguste ale statiunii.

Camerele sunt dotate cu paturi duble sau matrimoniale, TV, internet wireless, bai moderne cu cabine de dus.

La fiecare etaj puteti iesi pe terasa pentru a va desfata privirea cu peisajul minunat, la nivelele inferioare localizandu-se restaurantul, barul si o terasa cu vedere spre rau.
Nu ezitati sa ne contactati si va promitem ca veti reveni cu placere in Baile Herculane.